Praktische info

 
 

Datum & locatie

Dinsdag 30 maart 2021
10:00 – 18:00

Kortrijk Xpo – Hal 2
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk


Parking

Parking Kortrijk Xpo (P2 t.e.m. P7)
Tarief: €5,00 / 24u

Zowel de ingang Xpo Zuid als Xpo Noord zullen geopend zijn voor Digital Food Day. De slagboom gaat automatisch open, je betaalt bij het buitenrijden aan de slagboom met je bank- of kredietkaart.

Elektrische wagens kunnen worden opgeladen op P4. Daarnaast is er een Tesla Supercharger te vinden bij het uitrijden van de parking, t.h.v. Kinepolis en de snelwegoprit.

Meer info op de website van Kortrijk Xpo.

Opgelet, parkeren langs de straat is betalend. P1 wordt niet door Kortrijk Xpo uitgebaat en werkt met andere tarieven en tickets.


Catering & hotels

The Greenhouse biedt een mooi assortiment aan van zowel warme gerechten (pasta’s, burgers, suggesties…) en koude gerechten (salades, broodjes, zoetigheden…).

Overnachten kan in één van de vele hotels die Kortrijk rijk is. Een overzicht van de hotels in de buurt vind je op de website van Kortrijk Xpo.


Kortrijk bezoeken

Kortrijk is de historische centrumstad van één van de meest dynamische regio’s van Vlaanderen. Meer dan 7 eeuwen geleden vond hier de Guldensporenslag plaats. Recenter gaf de vlasnijverheid met haar vele economische uitlopers de stad een sterke internationale reputatie. Vandaag is Kortrijk een veelzijdige moderne stad die intens investeert in haar toekomst. Ontdek wat Kortrijk te bieden heeft.

Website Toerisme Kortrijk


Organisatie

Digital Food Day (by E-Commerce Xpo) is een organisatie van Kortrijk Xpo.

Exhibition Manager: Bruno Bonte
Sales Manager: Isabel Gysels
Account Manager: Vadim Lapère
Exhibition Support: Eline Augustyn

Contact